Agile Test Engineer

By 9 mei 2022 Vacatures

Bij onze klant Bartosz spelen medewerkers de Champions League in software testen! Dat wil zeggen, software testen op het hoogste niveau. Iedere dag weer. Wil jij als agile test engineer onderdeel uitmaken van dit winning team? Dan ontmoeten we jou graag!

Bartosz | Innovatief in software testen

Als grensverleggend specialist in software testen, heeft Bartosz hun eigen innovatieve visie op testen en kwaliteit. Zij geloven namelijk in Quality Infected Teams (QIT). Dit zijn teams die bewust een expliciete keuze maken voor kwaliteit en als doel hebben om in een voorspelbaar tempo software op te leveren. Ze werken vanuit de locaties in Veenendaal en Den Haag. Zónder afgesloten kantoortjes en stafafdelingen. Bartosz is een platte organisatie en ze hechten veel waarde aan een inspirerende interne cultuur vanuit de ‘work hard, play hard’ mentaliteit. Een jong, snelgroeiend bedrijf dat samen met haar medewerkers successen viert. Van een medewerkers weekend met alle collega’s in een leuke stad in binnen– of buitenland, tot aan een familieweekend waarin ze ook de partners en kinderen betrekken. Zo vieren ze uitgebreid Sinterklaas en Kerst, organiseren een Nieuwjaarsfeest, gezellige teamuitjes en doen mee aan de Run for Kika. De bedrijfscultuur van Bartosz is een familiecultuur. Met grote betrokkenheid en een informele werkomgeving.

Wat ga jij doen? | Mensen, bedrijven en softwaresystemen vérder brengen

Bepakt met passie, kennis en ervaring ga jij het verschil maken door mensen, bedrijven en softwaresystemen vérder te brengen. Jij gaat die high impact applicaties en systemen analyseren, risico’s blootleggen en barrières wegnemen met maar één doel: een bijdrage leveren aan de dienstverlening van onze klanten.

Zij zien dat het testvak razendsnel verandert. Klanten willen steeds sneller beschikken over nieuwe applicaties/functionaliteiten met een hoge kwaliteit. DevOps en Continuous Delivery vereisen een andere blik op testen en testautomatisering. Alles moet sneller en de softwareontwikkelprocessen moeten geoptimaliseerd zijn. Bij Bartosz geloven ze in ‘Quality Infected Teams’. Dit zijn teams die beseffen dat kwaliteit een keuze is en dit uit zal betalen in succes en wendbaarheid. Als agile test engineer ben jíj het kwaliteitsgeweten en dus een bepalende speler van het team.

Wat vragen zij van jou?

 • Jij bent niet bang om uit je comfortzone te stappen. Je houdt van uitdaging en afwisseling in opdrachten bij de meest toonaangevende organisaties van Nederland.
 • Sterke communicatieve vaardigheden. Deze heb je nodig bij het begeleiden van collega’s en het optreden als sparringpartner van de diverse stakeholders.
 • Je doet niet agile en scrum, maar je bent het! Jij functioneert uitstekend in multidisciplinaire teams.
 • Je hebt aantoonbare ervaring met testautomatisering. We hebben voor deze wedstrijd jouw technische skills nodig. Het heeft een sterke pre wanneer je in staat bent om moderne ontwikkeltalen te doorgronden;
 • Je bent intrinsiek gemotiveerd om nieuwe dingen te leren en te experimenteren. Ook sta je open voor het leveren van een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van de agile competentie binnen Bartosz. Door deel te nemen aan experimenten waarin we onszelf uitdagen om onze visie op agile testen nog scherper neer te zetten, trends in de markt signaleren en we concreet aan productontwikkeling doen.
 • Een afgeronde HBO- of WO-opleiding met een stevige IT-component.

Wat krijg je ervoor terug?

Naast een uitstekend salaris bij de grootste en meest ambitieuze testspecialist van Nederland, bieden ze je een aantal zeer aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • Uitdagende opdrachten bij toonaangevende opdrachtgevers
 • Samen presteren en vooral ook samen plezier maken
 • Ongelimiteerde mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en trainingen
 • Een leaseauto, een mobiliteitsvergoeding of reiskostenvergoeding
 • Vaste maandelijkse onkostenvergoeding
 • Een jaarlijkse winstdeling
 • Premievrije ziektekostenverzekering (basis én aanvullend) en collectieve pensioenregeling
 • Vakantiegeld en 27 vakantiedagen

Wil jij onderdeel maken van dit ‘winning team’? Solliciteer dan direct of mail voor meer informatie naar jeffrey@thetalentlabel.com of bel/whatsapp naar +31 6 42836637!

Reageer nu