E-Book 36 x beter vindbaar op LinkedIn

By 22 april 2020 Geen categorie

De beste zijn in je vak zorgt er niet gelijk voor dat je die opdracht of job ook binnen sleept zodra die voorbijkomt. Daarvoor moet je wat doen, de concurrentie voor zijn, investeren in jezelf en altijd blijven werken aan een betere versie van jezelf.

Want of de markt nu up, down of gepauzeerd is, een ding moet constant zijn en dat is jouw expertise!

Alle opgedane kennis en expertise zijn gebundeld in het E-Book 36 keer beter vindbaar op LinkedIn. Een E-book met 36 waardevolle en praktische tips voor professionals die hun online cv succesvol in willen zetten. In dit E-Book, van een kleine 60 pagina’s, worden diverse punten behandeld waarmee jij jouw LinkedIn profiel en cv optimaliseert en beter vindbaar maakt voor potentiële opdracht- en werkgevers. Met waardevolle, specifieke voorbeelden en uitgebreide uitleg wordt toegelicht hoe je deze tips praktisch en eenvoudig verwerkt op jouw LinkedIn profiel en in je cv.

Wil je ook werken aan een aantrekkelijker online en offline profiel? Hier vind je meer informatie over wat anderen uit dit E-Book hebben gehaald en wat het voor jou kan betekenen!