Het is af, mijn E-Book 36 x beter vindbaar op LinkedIn

By 22 april 2020 Geen categorie

Ik was de afgelopen weken met meerdere finance professionals in gesprek en een ding viel mij op. Iedereen was bang om te bewegen en doet dus niks. Zitten blijven waar je zit en verroer je niet.

De beste zijn in je vak zorgt er niet gelijk voor dat je die opdracht of job ook binnen sleept zodra die voorbijkomt. Daarvoor moet je wat doen en dus in beweging komen.

Want of de markt nu up, down of gepauzeerd is, een ding moet constant zijn en dat is jouw expertise!

De afgelopen tijd ben ik bezig geweest om alle tips en adviezen die ik de afgelopen 7 jaar heb gegeven aan professionals, te bundelen in een online werkboek. In dit E-Book neem ik je mee in alle punten waar jij jouw online en offline profiel mee kan verbeteren. Ik geef je specifieke voorbeelden, uitgebreide uitleg en laat je zien hoe je deze tips verwerkt in jouw online en offline cv. Hiermee vergroot jij jouw kansen om beter vindbaar en zichtbaar te zijn voor nieuwe opdrachtgevers en/of werkgevers!