Interim Financial Controller

By 16 oktober 2019 Vacatures

Geen cijfer is te veel voor jouw en je wordt enthousiast van het behalen van resultaten. Je kan goed omgaan met strakke deadlines en verliest geen detail uit het oog! Daarnaast weet jij hoe je jouw toegevoegde waarde implementeert in een nieuwe organisatie. Herkenbaar? Mooi, dan ben jij de Financial Controller die wij zoeken!

Over deze functie:
Als Financial Controller ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van analyses en het controleren van onder andere balans en winst- en verliesrekeningen. Daarnaast verzorg je en onderhoud je de verslaggeving van de administraties, managementinformatie rapportages en exploitatieoverzichten. Daarnaast zijn investeringsbudgetten en jaarrekeningen geen probleem voor jouw. Binnen de financiële afdeling heb jij een belangrijke positie en zorg je dat de organisatie waarvoor jij werkt continu procesverbeteringen maakt. – Jouw kennis en ervaringen komen dus super goed van pas!

Wat breng jij mee voor deze klus:

  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding in Accountancy en/of Bedrijfseconomie
  • Je bent betrouwbaar en snel up to speed
  • Je hebt inzicht en ervaring met diverse geautomatiseerde systemen;
  • Je hebt een brede kennis van IFRS en Dutch GAAP;
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • Daarnaast heb jij + 3-5 jaar werkervaring in accounting en control;

Over ons
De arbeidsmarkt is in beweging, ook binnen de flexibele markt. Er blijft een groeiende vraag naar vast personeel en de huidige spanningen op de arbeidsmarkt zorgt voor uitdagingen in het aannemen van de juiste mensen. Één van de oplossingen hiervoor is gebruik maken van een flexibele schil. De beste interim professional op de juiste plek. Om deze reden willen wij altijd in contact staan met jou, om je te voorzien van een gave opdracht waar jij het verschil gaat maken en organisaties verder helpt. Ben jij die professional en wil jij kennis maken met ons? Laat dan hiernaast jouw gegevens achter en we komen direct met je in contact!

Reageer nu