Je doet het toch wel even voor niks?

By 12 februari 2020 Geen categorie

Niet exact in deze woorden, maar toch wordt mij dit op regelmatige basis gevraagd door klanten. Om even mee te kijken naast een tiental concurrenten om die ene waanzinnig perfecte kandidaat te vinden, voor ook nog de helft van de prijs als het even kan.

“Ja maar alleen omdat de markt nu goed is worden er zulke eisen gesteld door bureaus en als de markt weer minder is kan het allemaal weer wel”. Gek, betaal jij jouw aannemer en timmerman pas ook als het huis helemaal afgebouwd is? Betaal jij jouw boodschappen bij Albert Heijn ook pas als je alles opgegeten hebt en hebt besloten dat het lekker smaakt?

We willen allemaal de beste service, de beste oplossing en in mijn geval de beste kandidaten. Maar zijn zelf niet bereid of bewust dat deze keuzes ook de andere kant op werken. Want welke service zou jij aan jouw klanten kunnen bieden als je weet dat er nog tig andere voor dezelfde vraag aan het werk zijn no cure no pay?

Wil jij verzekerd zijn van de juiste kandidaat die jouw organisatie weer helpt in control te komen, wees dan zelf de beste partij om mee samen te werken en committeer je aan een exclusieve samenwerking.