Interim Reporting Officer Performance & Risk

By 14 januari 2022 Vacatures

Wij zijn op zoek naar een ervaren Reporting Officer. Als Reporting Officer binnen de unit Performance & Risk ben je verantwoordelijk voor de Performance, Risk en Compliance analyse en rapportage voor klanten. Daarnaast draag je bij aan de innovatie van dienstverlening en vertaal je belangrijke marktontwikkelingen als ESG, Life Cycle Investments (Nederlands Pensioenakkoord) naar concrete producten en diensten voor de doelgroep. Je onderhoudt relaties met zowel interne als externe stakeholders.

Taakomschrijving: 
Het ontwikkelen van rapporten (financiële staten, bestandsformaten, enz.) volgens de behoeften van de klant, rekening houdend met alle wijzigingen in de regelgeving.
Performance- en risico analyses en klantvragen beantwoorden.
Betrokkenheid bij de innovatie van onze producten en het vertalen van belangrijke marktontwikkelingen in klantenservice.
Bijdrage aan een optimale infrastructuur van systemen en processen.

Wat breng jij mee voor deze klus:

  • Bachelor/Master’s degree of gelijkwaardig, relevant voor het toegewezen gebied.
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring binnen de asset/financiële dienstverlening.
  • Ervaring met Performance Analyses, Risk Analyses en rapportering.
  • Ervaring met kwaliteitscontrole en procesverbetering.
  • Ervaring hebt in het adviseren van het management, complexe klantvragen kunt beantwoorden en uitstekende klantcontact vaardigheden hebt.
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels (moedertaalniveau).

Aanvullende informatie:    

  • De opdracht duurt 8 maanden per 1 feb. met optie op verlengen
  • 40 uur per week
  • Tarief €85 – €90 euro per uur

 

Over ons
De arbeidsmarkt is in beweging, ook binnen de flexibele markt. Er blijft een groeiende vraag naar vast personeel en de huidige spanningen op de arbeidsmarkt zorgt voor uitdagingen in het aannemen van de juiste mensen. Één van de oplossingen hiervoor is gebruik maken van een flexibele schil. De beste interim professional op de juiste plek. Om deze reden willen wij altijd in contact staan met jou, om je te voorzien van een gave opdracht waar jij het verschil gaat maken en organisaties verder helpt. Ben jij die professional en wil jij kennis maken met ons? Laat dan hiernaast jouw gegevens achter en we komen direct met je in contact!

Reageer nu