Skip to main content

Case study: snelle, succesvolle werving

By 20 February 2024February 27th, 2024Geen categorie

Een ambitieuze, initiatiefrijke professional met de nodige kennis en ervaring die dingen voor elkaar wil krijgen en bij kan dragen aan het professionaliseren van de afdeling. Na een uitgebreide intake om een goed beeld te krijgen van de wensen en cultuur, begon onze zoektocht naar een Financial Controller voor ZonMw.

Vrij snel na het benaderen van passende kandidaten, kwamen we in gesprek met Jeroen. Een gemotiveerde professional aan het begin van zijn carrière die graag door wilde groeien. De rol bij ZonMw sloot hier mooi op aan! We hebben hem direct voorgesteld, en ook een nieuw gesprek was snel gepland.

Met alle partijen enthousiast en positief, is alles binnen 2 weken tot een deal gekomen. Onze verantwoordelijke recruiter Rob kijkt tevreden terug op deze werving: “Het is mooi om te zien dat het lukte om hem binnen 2 weken te spreken, 2 interviews te plannen én een voorstel te sturen waar hij akkoord op gaf. Ondanks enkele kinken in de kabel, is het door de fijne samenwerking met iedereen gelukt om de snelheid erin te houden, zonder te overhaasten. Ik ben blij voor Jeroen dat hij besloot om deze mooie kans te pakken en wens hem een mooie groei bij ZonMw!”.

Benieuwd naar de ervaring van Jeroen?

“Nadat ik benaderd was door The Talent Label, heb ik een fijn kennismakingsgesprek gehad met @Rob van den Ham. Hierbij werd goed de tijd genomen om mijn achtergrond en mijn doelen voor de toekomst te bespreken. Uiteindelijk heb ik hier een mooie nieuwe baan aan overgehouden in een functie en bij een werkgever die bij mij past”.

Ook Jeroen Wielens, Hoofd Finance & Control bij ZonMw kijkt positief naar de samenwerking: “Binnen 2 maanden heeft The Talent Label 2 goede kandidaten voor ons geworven. Dit was boven verwachting zowel qua doorlooptijd als opdracht, daar we slechts één opdracht hadden verstrekt. De samenwerking was zeer plezierig: de communicatie verliep kort en zakelijk. Hetgeen ze hebben beloofd, hebben ze meer dan waargemaakt!”

Benieuwd naar onze succesvolle aanpak voor het werven van finance talent? Wij weten precies hoe we latent zoekende kandidaten moeten benaderen, enthousiasmeren en binnenhalen voor jullie organisatie. Plan een afspraak met ons!