Effectief en organisch jouw eigen talentpool van kandidaten opbouwen

Zoeken tot je een ons weegt in een krappe arbeidsmarkt en in dezelfde vijver vissen als iedereen? Dat kan anders!

Build your own talent community

Van een te kleine talentpool in een krappe arbeidsmarkt, naar een goed gevulde talentpool van kandidaten die organisch groeit! In 7 modules neem ik je stap voor stap mee en passen we samen mijn succesvol bewezen strategie toe in het bouwen van jouw eigen talent community.

Debora van Poppel

Eigenaar van recruitment bureau The Talent Label

Gedreven door passie en het bouwen aan authentieke, waardevolle relaties met klanten en kandidaten richtte ik mijn bureau officieel op in 2017 waarmee ik bedrijven en professionals met elkaar verbindt. Sinds die tijd heb ik gebouwd aan mijn persoonlijke merk en heb ik inmiddels een succesvol, persoonlijk en bovenal authentiek merk opgebouwd.

Mensen doen zaken met mensen en ik merkte als snel dat met mijn eigen, persoonlijke aanpak ik zowel klanten als kandidaten organisch aan mij en mijn bedrijf wist te binden. En deze kennis wil ik graag ook delen met jou in mijn online programma Build Your Own Talent Community.

Wil jij in contact komen met schaars talent en een goed gevulde talentpool van kandidaten organisch bouwen en binden aan jou?

Bemachtig jouw plekje en schrijf je in om als eerste op de hoogte te zijn zodra het online programma live staat.