INTERIM SOLUTIONS

Wij richten ons puur en alleen op het TALENT van professionals! Finance professionals om precies te zijn. Het is onze missie om vanuit het talent van de professional te kijken en ervoor te zorgen dat dit altijd centraal staat. Dit doen wij door te kijken naar het totaalplaatje van de interim manager en de behoeften van een organisatie om deze perfect aan te laten sluiten op elkaar.

Finance Talent

Wat is nu precies Talent? En welke kwaliteiten en skills is een organisatie nu echt bij gebaat? Wij geloven niet in het schaap met de vijf poten, die bestaat immers niet. Wel in de professionals die vanuit een set waardevolle skills een toegevoegde waarde kan bijdragen door zowel sterke soft als hard skills. Wij kijken daarom naar het Talent en nemen dit als lijdraad. Het cv is het verleden, wij kijken naar de toekomst. Jij ook?

Onze dienstverlening

Door onze jarenlange ervaring binnen de branche weten wij daarom perfect nieuw finance talent te vinden en binden aan jouw organisatie. Van de jonge broekies, de talenten die al wat langer onderweg zijn, tot de ervaren professional die in elke situatie raad weet. We know them!

Wij bieden daarom dé oplossing voor jouw recruitment behoefte door onze finance talenten op flexibele basis in te zetten op verschillende niveaus. Dit kan zijn voor korte of langdurige projecten, vervanging van een vaste medewerker, specifieke expertise etc.

You name it, we handle it!

Wij geven je graag meer informatie over onze diensten.
Vul het formulier in en wij bellen je binnen 24 uur.