Academy Succesvol Online Werven

Willen jullie naast het uitbesteden van de werving ook zelf aan slag met het aantrekken van nieuw talent? En hebben jullie een recruiter inhouse die hier graag mee aan de slag zou willen? Door middel van het inzetten van online zichtbaarheid kan je een hele mooie talent pool van kandidaten opbouwen waarmee jullie zelf organisch nieuw talent enthousiasmeren voor jullie organisatie.

Meer weten hoe je dit als organisatie kan inzetten? Lees hieronder alles over de online training succesvol werven waar je vandaag nog mee van start kan!

Online Cursus

Succesvol Online Werven

Van creatiefloos en eentonig benaderen van kandidaten tot een stevig fundament. Leer succesvol online werven en bouw organisch aan jouw kandidaten fanbase!

Een kwalitatief goed fundament is noodzakelijk voor succes. In 7 modules, ondersteund door een heleboel opdrachten, begeleid ik je van A tot Z in de ontwikkeling hiervan. Met behulp van een concreet stappenplan en mijn toegepaste kennis en ervaring op wervingsgebied ga je onder andere jouw unieke kandidatendoelgroep, ideale situatie, unieke kernboodschap, social media kanaal(en) en wervingsdoelen bepalen.

Download Online CursusDownload Online Cursus
Online Cursus

Succesvol Online Werven + Coaching

De gehele online training volgen inclusief 3 uur intensieve 1-op-1 begeleiding. Hierin doorlopen we samen alle modules en opdrachten en behandelen we al je vragen gedurende het gehele proces.

 

Download Online Cursus + Coaching urenDownload Online Cursus + Coaching uren