Blijf in control. Kies voor interim.

Vanuit een persoonlijke aanpak zijn diverse succesvolle samenwerkingen tot stand gebracht tussen opdrachtgever en interim professional. Investeren in langdurige relaties met interim professionals en opdrachtgevers is de basis vanuit waar ik werk.

Interim oplossing

Wat kan een interim oplossing voor jouw team en/of organisatie betekenen?

Wanneer er direct behoefte is aan het verbeteren van financiële rapportages, automatisering van financiële processen en data, rapportage achterstanden wegwerken of ter algehele ondersteuning van het finance team, dan is interim daar een mooie oplossing voor. Een interim professional die een toegevoegde waarde levert door specialistische kennis en (branche) ervaring in te zetten en direct van start gaat.

Hoe?

Door jarenlange ervaring in finance recruitment binnen de financiële sector en passie voor het verbinden van mensen, weet ik de juiste interim financial te vinden voor elke organisatie in de financiële sector. Persoonlijk contact, authenticiteit en up to date kennis van de markt wordt ingezet om financial services bedrijven te voorzien van de beste interim finance professional, en de interimmer te introduceren bij de beste opdrachtgever(s).

“Ik heb Debora leren kennen als een betrokken recruiter. Zij is oprecht geïnteresseerd in de achtergrond van de functie van de collega waarnaar je op zoek bent en durft ook echt door te vragen. Ze staat open voor feedback en is actief betrokken tijdens het gehele recruitment traject. Kortom: een mooie warme persoonlijkheid die je echt helpt!”

Anton SchoonhovenInternational Card Services

“Het is een plezier om met Debora te werken. Debora heeft mij geholpen om snel mijn eerste passende interim opdracht te vinden. Zij is een heel positief persoon vol met energie.”

Arthur ZacharianRegulatory Reporting Specialist

“Debora is een prettige persoonlijkheid, vraagt goed door en wist voor onze vraag een passend antwoord te geven!”

Marilien CnossenVivat

“Zeer goed en leuk gesprek gehad met Debora! Ze is geïnteresseerd en luistert goed naar jouw wensen. Ze heeft een brede kijk op zaken, pint zich niet vast aan een vast stramien. Ik ben ervan overtuigd dat een samenwerking met Debora heel goed zal verlopen.”

Louise TsengFinancial Controller

“Professionele aanpak, leuk gesprek en eerste voorstel voor opdracht past precies bij mijn aangegeven wensen.”

Caroline BakkerProcess Controller