Jouw interim oplossing

Vanuit een persoonlijke aanpak bouw ik aan lange termijn relaties en heb ik inmiddels diverse succesvolle samenwerkingen tot stand gebracht. Investeren in relaties met interim professionals en opdrachtgevers is de basis vanuit waar ik werk.

Interim oplossing

Wat betekent dat nu precies een interim oplossing? En welke kwaliteiten gaan het verschil maken voor jouw organisatie?

Wanneer er direct behoefte is aan bijvoorbeeld het op orde brengen van de huidige financiële administratie, automatisering, achterstanden bijgewerkt moeten worden of een vaste vacature te lang uitstaat, dan is interim daar een mooie oplossing voor. Een interim professional die een toegevoegde waarde gaat brengen door gespecialiseerde kennis en ervaring in te zetten en direct van start gaat.

Hoe?

Door jarenlange ervaring binnen de recruitment branche en met passie voor mijn vak en de mens weet ik de juiste interim financial te vinden voor jouw organisatie. Persoonlijk contact, authenticiteit en up to date kennis van de markt wordt ingezet om jou te voorzien van de beste interim professional.

“Ik heb Debora leren kennen als een betrokken recruiter. Zij is oprecht geïnteresseerd in de achtergrond van de functie van de collega waarnaar je op zoek bent en durft ook echt door te vragen. Ze staat open voor feedback en is actief betrokken tijdens het gehele recruitment traject. Kortom: een mooie warme persoonlijkheid die je echt helpt!”

Anton SchoonhovenInternational Card Services

“Het is een plezier om met Debora te werken. Debora heeft mij geholpen om snel mijn eerste passende interim opdracht te vinden. Zij is een heel positief persoon vol met energie.”

Arthur ZacharianRegulatory Reporting Specialist

“Debora is een prettige persoonlijkheid, vraagt goed door en wist voor onze vraag een passend antwoord te geven!”

Marilien CnossenVivat

“Zeer goed en leuk gesprek gehad met Debora! Ze is geïnteresseerd en luistert goed naar jouw wensen. Ze heeft een brede kijk op zaken, pint zich niet vast aan een vast stramien. Ik ben ervan overtuigd dat een samenwerking met Debora heel goed zal verlopen.”

Louise TsengFinancial Controller

“Professionele aanpak, leuk gesprek en eerste voorstel voor opdracht past precies bij mijn aangegeven wensen.”

Caroline BakkerProcess Controller